A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Новини

Інформація

    Майже три місяці поспіль українських пенсіонерів тримала в напрузі прийнята за ініціативи ПФУ та Мінсоцполітики Кабінетом Міністрів України Постанова №277 від 29.03.2021 року «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України». Завдяки підтримці Президента України і Прем'єр - міністра, спільним зусиллям генерального директора Укрпошти Смілянського І.Ю., небайдужих губернаторів, народних депутатів та місцевих очільників, а також численним скаргам пенсіонерів на адресу КМУ  вдалося домогтися скасування обов’язкового переведення виплати пенсії та соціальної допомоги на карткові рахунки з вересня 2021 року, як це раніше було визначено.

14:28:30 11.06.2021

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Андрієво-Іванівської сільської ради Одеської області хоче поділитися радісною новиною з жителями громади.

     1 червня в с.Настасіївка в приміщенні школи розпочало свою роботу стаціонарне відділення для постійного або тимчасового  проживання для одиноких людей похилого віку. Колектив Терцентру та адміністрація громади працювали над цим не один день. Продумували всі моменти, як зробити кращі умови   для комфортного  проживання людей, які залишились через життєві обставини одні в цілім світі.

10:32:11 07.06.2021

Участь у конкурсі с. Ісаєве

Виконком Андрієво - Іванівської сільської ради повідомляє що с. Ісаєве заявлено на участь у 2021 році в обласному конкурсі " Найкращий сільський населений пункт із благоустрою Одеської області"

13:00:06 03.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь