A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Інформуємо, що оргкомітет проведення маршу Захисників та Патріотів України в місті Одесі звертається з проханням долучитись до проведення в місті Одесі «Маршу Захисників та Патріотів України» 24 серпня 2021 року.

Дата: 26.07.2021 09:54
Кількість переглядів: 351

 

Доброго дня!

Інформуємо, що оргкомітет проведення маршу Захисників та Патріотів України в місті Одесі звертається з проханням долучитись до проведення в місті Одесі «Маршу Захисників та Патріотів України» 24 серпня 2021 року.

Так, 19 липня 2021 року з метою гідного відзначення Дня Незалежності України та вшанування загиблих воїнів, спільним рішенням громадських організацій ветеранів, волонтерів, патріотів міста Одеси і Одеської області було прийняте рішення про традиційне проведення 24 серпня 2021 року в місті Одесі з 09:00 до 10:00 «Маршу Захисників та Патріотів України», за маршрутом: Театральна площа (місце формування колони) - вулиця Рішельєвська - вулиця Пантелеймонівська - Привокзальний провулок - Італійський бульвар - площа Куликове поле - вулиця Канатна - сквер Героїв Небесної Сотні - пам’ятний знак закладений на честь загиблих учасників АТО/ООС. Також передбачено проведення урочистого мітингу об 10.00 біля пам’ятного знаку, закладеного на честь загиблих учасників АТО/ООС.

У заході прийматимуть участь члени ветеранських організацій міста Одеси та Одеської області, жителі міста та області.

У марші похідним кроком йтимуть члени ветеранських організацій, родин загиблих побратимів у російсько-українській війні, волонтери, представники громадськості міста та області.

Враховуючи, що захід покликаний вшанувати захисників України, їх роль у здобутті та збереженні Незалежності нашої держави просимо залучити та надати посильну допомогу (організації їх транспортування до Одеси і назад) ветеранам та представникам громадських об’єднань відповідного спрямування до маршу та мітингу у будь-якій формі участі.

Контактна особа оргкомітету проведення маршу Захисників та Патріотів України в місті Одесі: Колцун Дмитро Леонтійович, 65012 м. Одеса,вул. Канатна, 83, каб. 1128, тел.(093) 656 07 07reporter2003@ukr.net.

Заздалегідь вдячні за позитивне вирішення питання та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

https://rada.info/upload/users_files/04380181/f527743041ba36684141ae8668e5aa9f.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь