A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Рішення №772

Дата: 07.04.2023 15:13
Кількість переглядів: 157

 

УКРАЇНА

АНДРІЄВО-ІВАНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРЕЗІВСЬКОГО  РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

    Р І Ш Е Н Н Я

39 сесії Андрієво-Іванівської сільської ради VIII скликання

 

« 23 »  лютого  2023 р.                        с.Андрієво-Іванівка                 №772

 

Про внесення змін до рішення 35 сесії VIII скликання від 22.12.2022 року «Про встановлення розміру вартості харчування дітей у закладах освіти Андрієво-Іванівської сільської ради на 2023 рік»

 

Відповідно до статті 197 Податкового  кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 591 « Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 червня 2002 року № 856 « Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» ( зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України  від 02 лютого 2011 року № 116 « Про надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх закладах з метою забезпечення захисту сімей, покращення якості харчування та охоплення всіх учнів безкоштовним харчуванням у закладах освіти Андрієво -Іванівської сільської ради, керуючись статтею 2 Закону України « Про місцеве самоврядування», Андрієво-Іванівська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до пункту 2 Рішення 35 сесії VIII скликання від 22.12.2022 року «Про встановлення розміру вартості харчування дітей у закладах освіти Андрієво-Іванівської сільської ради на 2023 рік» шляхом доповнення та додати до списку безкоштовного харчування з 01 січня 2023 року  дітей з особливими освітніми потребами , дітей з малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких мобілізовані до ЗСУ у зв’язку з військовим станом.

 

  1. Внести зміни до пункту 3.1  Рішення 35 сесії VIII скликання від 22.12.2022 року «Про встановлення розміру вартості харчування дітей у закладах освіти Андрієво-Іванівської сільської ради на 2023 рік» встановити вартість одноразового харчування на одного учня у розмірі 27 грн на день, у тому числі за рахунок батьківської плати у розмірі 10 грн.

 

  1. Внести зміни до пункту 3.2  Рішення 35 сесії VIII скликання від 22.12.2022 року «Про встановлення розміру вартості харчування дітей у закладах освіти Андрієво-Іванівської сільської ради на 2023 рік» шляхом доповнення та додати до списку безкоштовного харчування з 01 січня 2023 року дітей, батьки яких мобілізовані до ЗСУ у зв’язку з військовим станом.

 

  1. Внести до Рішення 35 сесії VIII скликання від 22.12.2022 року «Про встановлення розміру вартості харчування дітей у закладах освіти Андрієво-Іванівської сільської ради на 2023 рік» пункт щодо розміру плати зменшеної на 50% для батьків, у сім’ях, яких троє і більше дітей. При зменшенні на 50% батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти нарівні з рідними дітьми враховуються  падчерки та пасинки, які проживають у цій сім’ї, якщо вони не були враховані в сім’ї іншого з батьків, а також діти, на яких оформлена опіка у зв’язку зі смертю батьків, позбавленням їх батьківських прав.

          5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  з питань освіти, культури, культурної спадщини, молоді, фізкультури та спорту, охорони здоров’я  та соціального захисту населення.

 

   Сільський голова                                            Олександр ГВОЗДІК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь