Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Інформація

Дата: 08.03.2022 09:48
Кількість переглядів: 716

Інформація

На виконання Конституції України, Законів України «Про оборону України», «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», згідно Указу Президента України №69/2022 Про загальну мобілізацію у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави,підтримання бойової і мобілізаційної готовності ЗС України та інших військових формувань, на підставі пропозиції ради національної безпеки і оборони України, відповідно до частини 2 ст.102 п.1,17,20 частини 1статті 106 Конституції України:

                    Здійснюється оповіщення військовозобов'язаних згідно розпоряджень начальника першого відділу Березівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки згідно наданого списку.

Виконувачами даного розпорядження є голова, старости сіл та працівники військового обліку сільської ради, які повинні негайно забезпечити прибуття військовозобов'язаних за адресою : смт. Миколаївка, вул.. Незалежності 87.

 

Виконком Андрієво – Іванівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь