A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Інформація

Дата: 21.10.2021 14:42
Кількість переглядів: 278

Інформація

Згідно розпорядження голови № 156 «Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів  Андрієво – Іванівської сільської ради» у вересні місяці під керівництвом директора КП «ТИЛИГУЛЬСЬКЕ» Іващенко В. Ф. було організовано роботу по упорядкуванням територій сміттєзвалищ по всім населеним пунктам. Старанно працює на тракторі ДТ-75 Коваленко Сергій.

Ведеться підготовча робота по паспортизації всіх сміттєзвалищ .

Сумлінно працювали на території нашої громади Скосарівчани: Слободенюк Юрій, Запорожан Володимир, Манчевський  Максим.

Андрієво – Іванівці: Круглова Оля, Дондя Марія.

За ініціативою Чеписа В. В. проведено заміну пошкодженого шиферу після проливних дождів на даху Левадівського ФАПу.

Скошену трав'яну рослинність на більшості кладовищ, в подальшому буде організовано вивезення сміття з цих територій на сміттєзвалища.

Приведено в належний стан узбіччя доріг починаючи з межі від с. Покровка (початок Березівського району) Левадівка – Андрієво – Іванівка, частково Добриднівка, на хорошому рівні с. Ісаєве.

Проведено благоустрій спортивних майданчиків с. Скосарівка та с. Ісаєве, встановлено 20 та 10 лавок для відпочинку відповідно. В Ісаєвській школі встановлено 3 лавки, біля Тер. Центру; відділу освіти 3, дитячий майданчик скосарівки 4, на зупинках Добриднівка 2, Ісаєве 2, Скосарівка 2, Богданівка 2. Роботи в данному напрямку будуть продовжені по всім населеним пунктам. Велику практичну допомогу в організаційному плані надає староста с. Ісаєве Колесніченко В. Г. не тільки на підлеглій території, а й на території інших населених пунктів.

Гарний вигляд мають дитячі майданчики с. Ісаєве, Мар'їна Роща, Скосарівка. Добриднівка після проведення поточного ремонту парканів та їх фарбування.

Біля Скосарівського будинку культури стало затишніше після приведення в належний стан огорожі. Роботи виконали  Камінська Аделя, Чорна Тетяна.

Велику практичну допомогу надають керівники господарств ПП «ЗЕМЛЯ» Грищенко Б.Т., Ф/Г «ОРІОН» Кіструга В. ТОВ «Ісаєвський МТС» Албул А.Ю. виділяється техніка: автомашини, під’йомний кран, навантажувач «Manitou» для проведення різного роду робіт: підвіз піску, погрузка грунту, вивезення грунту та сміття, із замулених територій.

Завершено прочистку мосту (Винзавод) від намулу. Великий об’єм робіт виконали ФОП Кравченко В.В., Прокопенко Д.Є. по заключеним цивільно – правовим угодам:

-        с. Настасіївка: Риття траншеї водовідведення трактором вздовж лісу з метою недопущення підтоплення села - 400мЗ землі вирито; викорчовування дерев, вирівнювання поверхні землі для роботи трактора, вирито траншею відстанню 150м шириною Зм глибиною 1,5м; розчистка мосту , дороги від намулу з двох сторін для водовідведення; вивезення намулу 6 машин.

-        с. Андрієво – Іванівка: розчищення біля домів які підтоплювалися після проливних дощів.

-        с. Ісаєве: розчищення рову та вивіз грунту від автобусної зупинки та Церкви.

-        с. Скосарівка: розчищення рову для стікання води після проливних дощів та вивіз грунту біля школи.

Приведено в порядок адміністративну територію в с. Скосарівка за рахунок спонсорської допомоги,  так як господарі споруди не відреагували на прохання приведення в належний санітарний стан прилеглої території. Роботи виконували: Кошкун Алла, Бельчевічина Лариса.

Звертаємося до жителів громади з проханням підтримувати належний санітарний стан біля своїх господарських будівель.

Виконком Андрієво – Іванівської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь