Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Виконко Андрієво – Іванівської сільської ради інформує:

Дата: 04.10.2021 14:28
Кількість переглядів: 528

Виконко Андрієво – Іванівської сільської ради інформує:

    28.09.2021р. в м. Ананьїв за ініціативою народного депутата України, заступника голови комітету Верховної  Ради України з питань аграрної та земельної політики Чернявського Степана Миколайовича проводився агрофорум «Аграрна Одещина 2021»  для місцевих аграріїв.

   Обговорювалися питання отримання допомоги від держави сільгоспвиробникам, порядок надання компенсації від посухи, напрямки роботи Українських аграріїв, можливості які дала земельна реформа, організація зрошення, питання збільшення врожайності сільгоспкультур.

    На сьогоднішній день є підтримка з обласного бюджету по таким напрямкам:

      - часткова компенсація вартості доїльного обладнання фізичним особам та фізичним особам-підприємцям, що утримують не менше 3 корів у розмірі 50% вартості доїльної установки (без урахування податку па додану вартість), але не більше 5000 гривень. Заяву на участь у конкурсі та документи, що додаються надавати до 15 листопада 2021 року;

       - здешевлення вартості придбання сільськогосподарськими товаровиробниками базового (елітного та суперелітного) насіння сільськогосподарських культур вітчизняної селекції до 50%, але не більше 100 тис. гри. на господарство. Заяву та пакет документів надавати до 1 листопада 2021 року;

        - Дотації за бджолосім'ї для фізичних осіб та суб'єктів господарювання які є власниками пасік, згідно програми «Підтримка розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (постанова Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 –у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517).

   За інформацією звертатися за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 83, 14 поверх, кабінет № 1426, телефон для довідок : 048-728-34-61.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь