A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Протокол № 6 Позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Андрієво – Іванівської сільської ради Березівського району Одеської області.

Дата: 27.09.2021 11:32
Кількість переглядів: 217

Протокол № 6

Позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Андрієво – Іванівської сільської ради Березівського району Одеської області.

23 вересня 2021р.

Головував: сільський голова       Гвоздік О. М.

Присутні: Члени комісії

 

  1. Про встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Андрієво – Іванівської сільської ради.

 

Епідемічна ситуація з COVID-19 в Одеській області та  районі продовжує ускладнюватись. Область посідає 13 рейтингове місце в країні по рівню захворюваності.

Всього на 21 вересня 2021р. з початку епідемії в області зареєстровано понад 149 тис. 300 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. По Березівському району за останній тиждень, рівень захворюваності зріс у 2,5 рази (98 випадків проти 38).

На виконання протокольного рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.09.21р. № 35, обласної комісії від 22 вересня 2021року № 13, комісія

                                Вирішила:

  1. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Андрієво – Іванівської сільської ради, керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності рекомендувати:
    1. Відповідно до п. 23 постанови Кабінету міністрів України від 11.03.20р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-COV-2:

З 03.00год.  23 вересня 2021р. забезпечити виконання обмежувальних заходів відповідного до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на всій території громади;

    1. Здійснювати щоденний температурний спринінг персоналу, внести заходів щодо самоізоляції усіх працівників, які мають ознаки гострих распіраторних захворювань; Забезпечити дотримання санітарно-гігєнічних норм у приміщеннях, режиму регулярного провітрювання та дезінфекції приміщень;
    2. Враховуючи зміни, внесені до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. №1236 і від 29 червня 2021 р. № 677, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусної хвороби  COVID-19 на територіях "жовтого" рівня епідемічної небезпеки відвідування закладів освіти здобувачами освіти дозволено за умови наявності не менше як у 80% працівників закладу освіти документа, що підтверджує отримання одного курсу вакцинації, чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати), або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами  дводозної вакцини (зелені  сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу ДІЯ (Дія).

 

В закладах освіти, в яких менше ніж 80% персоналу вакциновано, освітній процес відбувається із застосуванням технологій дистанційного навчання, окрім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

 

Водночас постановою Уряду №1236 від 9 грудня 2020 року (зі змінами) при «жовтому» рівні епідемічної небезпеки також забороняється:

- відвідування закладів освіти здобувачами освіти в разі, коли на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більш ніж 50% здобувачів освіти та персоналу закладу освіти;

- проведення в закладах освіти масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів).

- забезпечити безумовне виконання вимог постанов Головного державного санітарного лікаря України, передбачених постановами Головного Державного санітарного лікаря України від 25.08.2021 №8 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19)», №10 від 06.09.2021 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період  карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».

 

Голова комісії                                                                             О. ГВОЗДІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь