A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Шановні жителі Андрієво-Іванівської громади

Дата: 17.06.2021 10:57
Кількість переглядів: 1148

16 червня 2021 року  соціальним робітникам відділення соціальної допомоги вдома  Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Андрієво-Іванівської сільської ради було  вручено нові велосипеди, придбані за рахунок коштів місцевого бюджету  Андрієво-Іванівської сільської ради.

     На даний час у відділенні соціальної допомоги вдома 9 соціальних робітників надають соціальну послугу по догляду вдома 70 особам похилого віку та особам з інвалідністю у всіх сторостинських округах Андрієво-Іванівської об’єднаної територіальної громади. Навантаження на одного соціального робітника в середньому становить 8 підопічних. Більшість осіб проживають на великих відстанях один від одного, до яких найзручніше діставатися саме велосипедами. Тому такий мобільний вид транспорту, як велосипед, дає можливість ефективніше використовувати робочий час, суттєво полегшує роботу, адже соціальні робітники доставляють своїм підопічним продукти харчування, господарські товари, ліки та інше.

     На урочистому заході, який відбувся у територіальному центрі був присутній голова Андрієво-Іванівської сільської ради Гвоздік Олександр Миколайович, який звернувся з вітальним словом до соціальних робітників з подякою за їхню доброту, чуйність та співпереживання, з яким вони виконують свою роботу, турбуючись про літніх людей. Олександр Миколайович запевнив, що сільська рада й надалі докладатиме зусилля щоб забезпечити соціальних робітників необхідним для полегшення їх праці та підвищення якості надання соціальної послуги по догляду вдома.

    Від імені соціальних робітників виступила Мальзам Олена Вікторівна, яка звернулась до сільського голови зі словами вдячності за його допомогу та підтримку, розуміння та турботу про людей. Вона відзначила, що підтримка влади є необхідним кроком назустріч працівникам, які надають допомогу соціально незахищеним верстам населення.

 

Директор центру                                                                                Лариса Незгодінська

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь