Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Стихії протистояли всі разом.

Дата: 05.02.2021 15:11
Кількість переглядів: 929

Фото без опису

Щиро дякуємо землякам!

 

   Здавна в пошані в українців працьовитість, взаємовиручка, готовність у скрутний час прийти на допомогу – безкорисливо, від щирої душі.

   Нещодавно жителям нашої громади довелося прийняти виклик природної стихії. Це випробування нам вдалося подолати завдяки чуйним, відповідальним, небайдужим до проблем громади людям.

  Сердечно дякуємо всім мешканцям Андрієво-Іванівської сільської ради, котрі долучилися до загальної справи – розчистки  шляхів та вулиць сполучення з населеними пунктами, підтримки соціально вразливих категорій населення.

   Велике дякую  Вам, шановні земляки, за розуміння, самовідданість, організованість і невтомну працю. Нехай щастить вам на життєвій ниві добра!

   Велетенські снігові брили, які ще тануть на узбіччях тротуарів і доріг, й досі нагадують про хуртовини та заметілі, що не так давно захопили у свої тенета населені пункти нашої громади. 

  І сьогодні мешканці громади із вдячністю згадують тих, хто надав техніку та долучив своїх працівників до розчищення снігових дарунків , а саме:

директора ПП «Земля» Грищенка Б.Т., голову ФГ «Оріон» Кістрюгу В.А., Артюха Олега, Максимчука Максима, Усатого Сергія, директора ТОВ «Ісаївське МТС» Албула А.Ю., голову ФГ «Тилигул-3» Литвинюка В.П., Бебка М.Д., директора СТОВ «ім. Мічуріна» Городню І.О., Чернову Н.Ю.

 

 З повагою

 

Сільський голова                   О. ГВОЗДІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь