A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андрієво-Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Останні події Андрієво-Іванівської сільської ради

Дата: від до Скинути

                                       

 

 

 

Всесвітній день води-2024 – Вода для миру!

Всесвітній день води-2024 – Вода для миру!

 Кампанія до Всесвітнього дня води, що відбудеться 22 березня 2024 року, вже почалася. Цього року його темою є «Вода для миру», яка зосереджена на важливій ролі води в стабільності та процвітанні світу. Для України на сьогодні це є дуже актуальною темою. Коли води не вистачає або вона забруднена та у випадках, коли люди мають нерівний чи зовсім відсутній доступ до води, зростає напруженість між громадами і країнами. Сьогодні вже понад 3 мільярди людей у Cвіті залежать від води, яка перетинає національні кордони. Однак, із 153 країн, які мають спільні річки, озера і водоносні горизонти зі своїми сусідами, лише 24 країни мають діючі угоди про співпрацю щодо спільної води. Оскільки зміни клімату посилюються, а населення планети зростає, ми повинні об’єднатися навколо захисту і збереження нашого найціннішого ресурсу – чистої води. Працюючи разом, щоб збалансувати права людини і потреби кожного, вода може стати стабілізуючою силою та каталізатором сталого розвитку. Всесвітній день води відзначається Організацією Об’єднаних Націй (ООН), яку координує Цільова група членів та партнерів «ООН-Вода». Щороку цей день підвищує обізнаність про важливу проблему, пов’язану з водою, і надихає на дії для подолання кризи водопостачання і санітарії. Цього року ООН-Вода координується Європейською економічною комісією ООН (ЄЕК ООН) та Організацією ООН з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО). В нашій країні місія з реалізації державної політики у сфері управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів покладена на Державне агентство водних ресурсів України. На території Одеської області питаннями управління, використання та відтворення водних ресурсів, а також моніторингом їх стану, займається Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю. З нагоди відзначення Всесвітнього дня води в нашій країні, у тому числі в межах окремих громад Одеській області, заплановані різноманітні заходи, тому звертаємось до усіх небайдужих до питань довкілля і водних ресурсів мешканців громад з пропозицією провести або прийняти участь у різних заходах екологічного спрямування на водних об’єктах громад. За можливості організувати впорядкування прибережних захисних смуг водойм і водотоків, зокрема, з частковою висадкою дерев, а також висвітлити інформацію щодо Всесвітнього дня води у засобах масової інформації та у соціальних Інтернет-мережах.

15:23 21.03.2024

Інформація щодо процедур закупівель

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України  від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

16:24 12.02.2024

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ УТРИМУЮТЬ СВИНЕЙ

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ УТРИМУЮТЬ СВИНЕЙ

На території Коноплянської територіальної громади  Березівського району Одеської області  19.12.2023 року  в лісосмузі виявлено 13-ть трупів свиней. 20.12.2023 року проведено засідання Державною надзвичайною комісією при Березівській районній державній адміністрації (протокол №33 від 20.12.2023 року) «Щодо оголошення спалаху АЧС на території Коноплянської територіальної громади  Березівського району Одеської області  (за межами  с. Ганно-Покровка, лісосмуга) та встановлення карантину щодо АЧС з затвердженням плану заходів щодо профілактики недопущення поширення та ліквідації захворювання африканської чуми свиней з неблагополучної території.

16:33 21.12.2023

УВАГА, НЕБЕЗПЕЧНІ ШКІДНИКИ

УВАГА, НЕБЕЗПЕЧНІ ШКІДНИКИ

Протягом жовтня – листопада склалися   сприятливі погодні умови  для розвитку та розмноження  найбільш небезпечних для сільськогосподарських угідь на даний час шкідників – мишоподібних гризунів .   

11:33 22.11.2023

Роз’яснювальна робота з багатодітними сім’ями щодо запобігання виникнення пожеж у екосистемах та побуті

Роз’яснювальна робота з багатодітними сім’ями щодо запобігання виникнення пожеж у екосистемах та побуті

29 вересня начальник ВОНПР та ЗЦЗ Березівського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області  Руслан Гащенко та працівники Андрієво-Іванівської сільської ради провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з багатодітними сім’ями щодо запобігання виникнення пожеж у екосистемах та побуті, нагадавши їм основні правила безпеки життєдіяльності та порядку дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.

10:36 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь